2.02.2011 г.

Още от ченълинга на Озирис..

Продължение

Когато осъзнаете, че така наречената смърт се явява освобождение на Духа ви, който иначе е свободен в Божествената си същност и не е под закона на смъртта (който вие сте си измислили), то изцяло ще промените възприятието си, не само за момента на излизане от това ниво, но и при жиивота в него. Излизането от това ниво е главният момент за вас, а не раждането във физическата форма /както си мислите/. Предстои ви изцяло да преосмислите подхода си към тези аспекти, тъй като без това не можете да се придвижвате напред.
Ключов момент в настоящия ви живот е това, че скоро всеки от вас ще бъде поставен в ситуация, в която ще се наложи да преоцени всички натрупани представи по тези въпроси. Това е свързано със стремителното приближаване на Великия Преход, който ще засегне всички. Както вече ви казах, дадена ви е възможност да се възнесете в по-високи вирации заедно със Земята, но дотогава трябва да предприемете за себе си няколко важни решения.
ПЪРВО – дали да останете в старите енергии или да продължите заедно със Земята по пътя към Възнесението.
ВТОРО – открийте сърдечната си чакра, това е задължително условие, тъй като хората със затворена сърдечна чакра няма да могат да издържат вибрационния праг, който ще премине Земята.
ТРЕТО – трябва да се обърнете към представителите на Висшите Светли Сили да изтрият кармичните ви дългове, тъй като с тях няма да можете да извършите Възнесението.
Тези три условия са задължителни.
Следващият етап, за който искам да разкажа е Възнесението. Той ще протече така: вибрациите ви ще започнат стремително да растат, това ще е подобно на вдигане температура, когато усещате горещина. Но ако измерите температурата си, ще се окаже, че тя се понижава и ще показва най-ниската точка на термометрите ви. Това ще продължи няколко дни до седмица в зависимост от особеностите на физическото тяло и определени кармични причини, отговарящи за Възнасянето. Това ще се случва едновременно с всички жители на планетата. За някои това ще е безболезнено и ще се случи бързо, за други ще отнеме повече време и усилия. Когато вибрациите достигнат нивото, съответстващо на вибрационното ниво на Земята, тези процеси ще спрат и физическите ви тела ще са в странно за себе си състояние. То ще бъде интересно с това, че сте станали по-леки – имам предвид, че няма да усещате теглото си така, както преди. Ще можете с лекота да се придвижвате по земята с по-малко усилия от преди. Ще се учудите, че ще усещате енергията около себе си ясно и категорично. Ще виждате спектъра, който сега е скрит за очите ви. Вече говорих за това в едно свое послание – за вас светът ще засияе с нови краски и цветове, недостъпни преди. Телепатичното общуване ще стане ежедневие – ще можете да приемате съобщения от всяко разстояние, достатъчно е да се настроите на вълната на желания човек. По този начин всички чувства и способности ще претърпят кардинални промени. След тези изменения, новият ви живот ще прилича на този в древните легенди, в които хората са притежавали признаци и способности на Боговете – и тези Богове ще сте вие.
Новото ниво по спиралата на еволюцията, което ще започне за вас от този момент, ще е съвършенно различно от всичко, което е било дотогава. В него ще започнете да строите Златния Век на човешката цивилизация. И този век ще ви донесе невиждани възможности за развитието на собствения Дух и придобиването на истинска Божествена Хармония, докато все още се намирате в човешки тела. Този свят, който ще ви се открие, ще е ваш по правото, което разгласихте в края на ХХ век.

Но, скъпи мои, до раждането на новата Земя ще минат процеси за очистване на многострадалната Земя от всичко, което носи низките вибрации на старите енергии. От всичко, което не се поддържа на честотата на Божествената Любов. Това засяга тези енергии, които носят в себе си злоба, гняв, обида, завист, страх и др. Негативните емоции. Всичко това, както и това, което вибрира на честота, по-ниска от честотата на Божествената Любов, ще си отиде. И съответствено душите, съдържащи тези стари енергии, ще си отидат от физическия план, тъй като няма да издържат вибрационния праг на високите енергии. Всички тези души доброволно, по силата на определени кармични причини, решават да напуснат Земята, тъй като нивото им на развитие, не им позволява да участват в процеса на Възнесението. Те ще продължат по-нататъшното си развитие на други планети със съответните вибрации.
Тъй като всички тези решения се вземат от душите заедно с висшите им АЗ дори и ако не помнят за това на съзнателно ниво, този процес на напускане за тях е запланиран, както и да се съпротивляват. Това напускане е неизбежно за тях. Аз също искам да ви поясня един момент, който неправилно се разбира от много души до сега, тъй като за тях тези новости са плашещи – намирайки се на по-високи планове между въплъщенията във физическото тяло, абсолютно всяка душа планира за себе си така наречените „точки на напускане” от физическия план. Те може да са няколко, но не повече от пет. Тези точки дават възможност на душата да напусне физическия план в определените срокове и по определен начин. И всяка душа по време на въплъщението ще има възможност да напусне в този промеждутък на земното си време, който е избрала сама. Този избор не може да бъде отменен, а само да се премести на по-късна „точка на напускане”. Във физическия си план душата, в зависимост от скоростта на собственото си развитие, заедно с Висшето си АЗ, решават кога е уместно да напуснат физическия план. След взимането на такова решение, вече е невъзможно нещо да се промени. Тези души, които в развитието си не са достигнали прогреса, който се изисква за Възнесение, ще напуснат в съгласие с висшето си АЗ в най-близко време. Това е започнало отдавна и е повсеместно, но сега тези процеси се ускоряват и в най-близко време ще започне масово напускане на такива души по различни причини. Те ще са епидемии от нови заболявания, неизвестни досега, но само за определени ограничени области, всевъзможни климатични изменения, които донасят със себе си промяна в климата, и за които дадените области няма да са готови. Това са и тектонични размествания, водещи до голяма сеизмична активност, изригване на спящи вулкани и цунами, възникващи вследствие на това. И други природни катаклизми също ще са причина за напускането на голямо количество души…

Искам да ви поясня и един много важен момент – имам предвид историята на Възнесението. Преди, в старите енергии, за да се възнесе, душата непременно е трябвало да напусне физическото си тяло. Това е бил един от главните Космически Закони и не е имало възможност да бъде прескочен. След молбата, отправена от колективното човешко съзнание към Твореца на всичко Проявено и Непроявено и след като Той видя, че човечеството е успяло да премине определена енергийна точка, участвайки в това движение като единно съзнание, Той ще помогне на готовите да извършат заедно със Земята Възнесение.
Информацията за тази възможност, започна усилено да се транслира с помощта на душите, които са имали способността директно да получат сведения от Висшите Планове на Битието. Тази информация ви е предавана в медитации и чрез обичайните земни способи – чрез книгите, интернет и интервюта с просветлени души, които наричате канали. Сред тях са: Стив Ротър, работещ с Групата на Архангел Михаил, Солара – предаваща сведения от няколко висши източника, Нийл Доналд Уолш – говорещ от името на Твореца на Всичко Проявено и Непроявено, Ли Керъл – говорещ от името на същността Крайон, Барбара Марсиниак – предаваща информация от представителите на съзвездията Плеяди, Соня Чокет – говореща от името на Сатурианците и накрая, любимата ми душа на име Светлана, или известната отдавна гадателка под сакралното име Анаис, говореща от мое име и по поръчение на Твореца. Мога да изброя всички, получавали тази информация в медитациите, но те са толкова много, поради което ще пропусна техните имена. За вас като жители на Земята е направено всичко възможно, за да може при желание да овладеете не само способите, помагащи ви да измените привичните ви парадигми на мислене, но и да ви се окаже конкретна помощ под формата на Дарове и нови възможности, които получават душите, вървящи по пътя на развитие. Абсолютно всички, които са искали, са имали равни възможности и равен достъп до всички ставащи процеси.
Сега, когато времето, както казвате, е изтекло (макар за нас това да е голяма шега, тъй като то няма къде да изтече, но засега не разбирате това), вече няма да можете като преди да живеете предишния си тесногръд живот и да не забелязвате нищо наоколо. Защото за всички вас, независимостта от приетите и неприети решения по този повод, старият живот си е отишъл окончателно и безвъзвратно. И много скоро той ще се изтрие от паметта ви, защото свойствата на фотонния поток ще спомогнат за това. Ще мислите за миналия си живот като за сън, който сте гледали всички заедно. И това ще се случи, когато се възнесете. Това ще е началото на съвършено нов за вас живот. Под нов имам предвид, че нямате изградени представи за него. Затова няма да се задълбочавам в детайли и да ви го описвам, но ще ви насоча – много прилича на вашите легенди и приказки, в които се разказва, как са живели хората, преди така нареченото грехопадение. Макар и думата грехопадение да не е правилна, но животът преди него ще ви подскаже, какво ще се случи след Възнесението.

Източник: http://www.yosif.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар