4.02.2011 г.

Послание от Озирис - продължение

Искам за малко да се спра върху свойствата на фотонния поток, който трябва да промени изцяло планетата ви. Тези свойства не са нещо, което не сте познавали преди. Едно от главните определения на тези енергии са, че те ще ви помогнат да прескочите енергийната бариера, отделяща света ви от следващия по-висш по нивото на вибрации. Особено свойство на фотонния поток е, че всичко, което попада в полето му се трансформира коренно. Физическата материя се превръща в по-рядък и въздушен вариант, т.е. той ще измени физическите ви тела до полуефирни, които ще са полупрозрачни, много красиви и с уменията на ангелите. Те ще ви позволяват да се придвижвате по въздуха на най-различни разстояния без преградите да са проблем, защото ще преминавате през тях. В пълния смисъл на думата ще станете леки и въздушни. Предвиждам съмненията и възраженията ви по този повод. Но аз с пълна отговорност ви заявявам, любими мои, че това ще стане именно така, както ви го описвам.
Ще ви разкажа и за това, как ще се промени вашата Гея след Възнесението. Тя ще е удивителна и прекрасна зелена планета. Ще бъдете в пълен възторг от красотата й, тъй като сега почти не са останали девствени кътчета, които да ви напомнят, каква ще стане след описаните събития. Сред тях са величествените Анди с недостъпните и ярки гори, островите на Океания или знаменитата джунгла в Индонезия. Всички тези кътчета на природата са само щрихи от първичната красота, която ще ви обкръжава на Земята. За нея е подготвена ролята да бъде жива библиотека на цялата Вселена. В нея, като във всяка библиотека, ще се пазят вместо книги образци от всичко живо като най-доброто, създавано някога. Освен флората и фауната място ще заемат и минералите и кристалите, съществуващи във Вселената. Това ще са «пълни събрани съчинения» (ваш израз) в жив вид. Планетата ви ще бъде посещавана от представители на други цивилизации и светове, с цел запознаване с най-добрите ви образци за възможното им ползване в тяхната родина. Ще бъде невероятно, че не само ще можете да живеете в такива великолепни условия, но и ще споделяте опита си с тези, за които това е необходимо.
Ще ви опиша накратко и новото битие на новата Земя. Вече няма да имате нужда от дрехи и храна, в тази степен, както е сега. Телата ви няма да страдат от студ и жега и ще са им необходими оскъдни дрехи. Ръстът и теглото ви ще се променят – ще бъдете малко по-високи и не толкова тежки, както сега. Няма да ви трябват мобилни телефони и интернет, защото ще владеете телепатията и способността да общувате с всички представители на останалите цивилизации на тяхния език, но не с помощта на думите, а мислено. Ще можете да материализирате всичко, което ви е необходимо за живота и ще живеете в прекрасни съоръжения, построени по ваш план и въплътени със силата на мисълта ви.
Искам да ви кажа също, мили мои, че всеки, който е избрал Възнесението заедно със Земята, ще изпълнява определени функции по наглеждането й. Животът ви ще е в служба на Земята и това ще е главната ви задача. В една или друга степен ще участвате в поддържането на баланса за развиването на всички живи същества, населяващи Гея. Ще сте Настойници на новата и чудесна Земя и това ще е главната ви задача. Не само ще сте пълноправни участници в тази вълшебна приказка, но и тези, които ще създават нови видове животни и растения. Ще ви се струва, че досегашния живот е бил кошмарен сън, но вече сте се събудили. Това усещане ще е толкова реално, че няма да повярвате, ако ви разкажа, че това е било така. Ще се удивите, ако от други източници разберете, че това не е било сън, а реалността ви.
Ще наблюдавате Земята и ще давате подслон на всички нови видове животни и растения, които не са ви били известни до този момент. Това заселване ще продължи много дълго, докато Тя не поеме всички видове, съществуващи на другите планети и в другите светове. Ще живеете в пълна хармония и любов с представителите на флората и фауната. Зверовете няма да се хранят едни с други, а ще живеят в мир и взаимовръзка, която засега не ви е известна. Тя ще е основана на това всеки да взима колкото му е необходимо и нито грам повече, поради което ще има пълен баланс между взетото и отдаденото, разбира се в друг вид. Този баланс ще се определя според това, към какъв вид принадлежи това или друго животно или растение. За всяко от тях ще има собствено ограничение за употребата на тази или друг вид храна. Но тези ограничения няма да са строги – те ще дават възможност на абсолютно всички видове растения и животни да се развиват.

Вие ще сте Настойниците на тази чудесна и удивителна планета, но засега функциите ви се заключават в подпомагане развитието на тези видове животни и растения, които се нуждаят от това. Ще поддържате по-слабите видове и ще им оказвате помощ за намирането на мястото си в общата верига на развитието. Тъй като, както вече споменах ще се грижите за представители на флората и фауната на други планети, при поръчка ще ги връщате в родината им и ще проследявате условията и развиването им, след настаняването. Това ще е нещо съвършено ново за вас, защото ще можете свободно да пресичате пространства и времеви континиууми. Пътешествията в други светове ще са за вас толкова обичайни, както сега е пътуването ви до друга страна или друг континент.
За момента това ви звучи фантастично, но такава е била в началото на миналия век идеята за придвижването на човека по въздуха или до други планети. Не само ще можете да посещавате различни светове и галактики, но и ще поискате да създадете свои собствени удивителни и красиви светове. Те ще са толкова реални, колкото реален е светът за вас сега. Светът, който сега усещате като ваша реалност, е създаден от Твореца и е негов експеримент в насока вие да го приемете като окончателна реалност. Но целият фокус е, че вие възприемате за окончателно, нещо което не е. Ще ви дам следния пример. Докато спите, сънят ви е окончателна реалност за вас и само след като се пробудите и можете да го сравните с нещо, разбирате че сте спали. Но докато сънят продължава, вие живеете пълнокръвен живот в него. Само след събуждането осъзнавате, че това, което сте преживели в съня е нереално. Обаче аз искам да ви разочаровам. Когато спите, вие сте в истинската реалност, ако отчетете факта че тя съществува и след като сте напуснали пределите й. Казвам ви, че тази реалност, в която се завръщате сутринта, ще изчезне също, както изчезва и сънят ви, когато се събудите в по-висока реалност. И ще си спомните за земния си живот като за сън, който е бил удивително реален. Но когато се върнете в по-висока реалност с радост ще си кажете «колко хубаво е да се събудиш от такъв сън. Макар и на моменти да беше забавен, настоящият ми живот е всъщност по-добър». Ще се радвате, че приключенията в съня ви са се разсеяли като утринна мъгла. Но силата на емоциите и чувствата, изпитвани в Новия Свят, ще е толкова умопомрачителна, каквато за вас тук е в редките моменти на щастие и удоволствие. И повярвайте ми, че състоянието, в което ще сте там, ще е толкова чудесно, че няма да се намерят думи от настоящия ви речник, които да го опишат. В този Нов Свят най-добрите ви чувства ще израстнат многомерно и ще живеете в обща любов и състояние на безгранично щастие, непознато ви сега.
Физиологическият строеж на организма ви ще се промени изцяло. Няма да ви е необходима толкова храна, както сега, за поддържането му. Ще можете частично да се зареждане с Божествената Енергия, наричате я прана, която ще ви даде възможността да издържате дълго време без храна. Тази способност ще я откриете в близките години. Много физически болести ще отминат безвъзвратно и без тях ще ви е толкова леко, че няма да усещате физическото си тяло, както то ви напомня за себе си сега и това ще е ново и приятно усещане за вас. Ще забравите, че е необходимо да отделяте много време за обслужване на тялото – имам предвид всички моменти: от ежедневното почистване и миене, до прегряването или прекомерното му охлаждане. Всичко това ще остане в миналото. Новите ви тела ще са наполовина от чиста енергия и за тях няма да е опасно това, което е за физическите тела. Ще можете много по-ефективно да ги управлявате. Те ще са не само по-ефирни, но и ще изглеждат различно. Средният ви ръст ще се увеличи до два метра, за да се чувствате комфортно на Новата Земя. Няма да изпитвате неудобството от разликите в ръста при общуването, за жените ще отпадне необходимостта да носят обувки с високи токчета. Вече няма да демонстрирате различни дрехи, за да покажете превъзходството или статуса си, защото главното и очевидно различие между вас ще е енергийното ви оцветяване. Ще бъде невъзможно като преди да скриете под дрехите истината за себе си. Ето защо още сега ви е потребно да се отнасяте внимателно към мислите и емоциите си по различните поводи. Съветвам ви, скъпи мои, щателно да проследявате всичко, което оставяте в главата си за дообмисляне или привеждане в действие. Призовавам ви също още сега да започнете да тренирате енергийното си тяло, за да може то да се превърне в резервоар с по-голяма вместимост за Божествените Енергии. А тренировката се изразява в следното – колкото повече време се концентрирате върху Божественото Проявление, толкова по-чисто и силно ще е енергийното ви тяло.

Ще ви подскажа едно много просто упражнение за пречистване на енергийното ви тяло от всевъзможни, ненужни ви енергии. Представете си, че се оглеждате във водите на дълбоко и красиво езеро и виждате, как в него се отразяват не само физическото ви тяло, но и седемте ви фини тела. И ще видите, как отражението ви ще се промяна. Вие като физическо тяло и фините ви тела ще започнат да вибрират като лек бриз по водата и когато езерото се успокои, ще се видите като сияещо златно мънисто, което като че ли е закачено на нишка в пространството и двата й края отвеждат в безкрайността. По този начин не сте нещо, състоящо се от физическо и финни тела, а сте сияеща и красива сфера, свързана с безкрайността и Земята. Това упражнение можете да го изпълнявате по всяко време и на всяко място, не е необходимо да е медитация или уединение, то ви е достъпно във всеки момент. С негова помощ не само ще възстановявате енергийната си обвивка, но и ще си спомняте, че сте огромно светещо мънисто, закачено в безкрайността от самия Творец и сте обкръжени с Любов, тъй като безкрайността е изпълнена с Божествена Любов, която пронизва всичко, във всяко направление и перспектива. Вие сте преди всичко енергия, а след това – физическо тяло. И трябва да го помните постоянно. Това знание, задържано в ума ви през цялото време, е не само ключ към по-нататъшни промени, но и ще изиграе главна роля в бъдещия ви живот.
Вие не сте това, които виждате в огледалото. Вие сте ярки и красиви сфери от енергия, и ако можете за миг да зърнете това, ще се учудите. Аз и останалите Висши Светли Сили ви виждаме именно така. И това зрелище е толкова прекрасно, че в пълния смисъл на думата, завладява. И много скоро вие, мои любими, ще можете да виждате, това, което и ние виждаме.
Домашните ви животни ви виждат именно така, те ви обичат и ви служат не по начина, за който си мислите. Те виждат енергийното присъствие, което е незабелижимо за вас. Те не само превръщат отрицателната ви енергия в положителна, но и са своеобразни транслатори на енергия от други измерения. Задачата им е да ви лекуват на фино ниво и да ви помогнат да проявите измененото състояние на съзнанието. Когато галите котето или кучето си, вие неволно изпадате в нещо подобно на транс, настройвате се на тяхната вълна, която ви носи безусловна любов. И бих казал, че домашните животни са вашите учители по безусловна любов. Затова, колкото по-силно обичате питомците си, толкова повече безусловна любов получавате в отговор. Те са като малки деца, които с възторг гледат света и вас, и ви обожават само заради това, че сте.

Не само Земята ще се преобрази след Възнесението, но и вие самите. Промените са в пълен ход за телата ви, но ще започнат от земното ви време, което се датира като 12 дата, 12 месец, 2012 година. Тези промени ще са грандиозни, тъй като никога за цялата ви история, не се е случвало нещо подобно. В предишните послания вече ви казах, защо датата за Прехода е избрана от календара на маите, но не всички знаят, че маите не само са изобретили този най-точен досега календар и са сътворили илюзията на времето, но и че те ще взимат активно участие в предстоящото ви велико Приключение. Маите не са изтребени или изтрити от лицето на Земята – те просто са напуснали измерението ви, оставяйки домовете си и достиженията си. Вашият свят се е разтворил за тях, както за вас се разтварят сутрин сънищата ви. Маите са велики илюзионисти и не само работят с илюзията на времето, но и изменят пространствения и времеви континуум за преместване в други реалности. Сега те ще ви окажат непосредствена и реална поддръжка, тъй като не само знаят, как да го направят, но и са предвидили тази възможност за вас в календара си. Те ще са ваши учители и наставници по пътя към Възнесението. Те ще ви обучават, как да проходите, както се обучават малките деца да го правят сами. Те са в готовност и само чакат съгласието ви, за да действат. Предвиждам въпросите ви относно това, по какъв начин ще става и затова искам да ви кажа, че за мнозина това обучение ще започне по време на сън. Дори и след пробуждането нищо да не помните, уверявам ви, че всичко ще е записано дълбоко в паметта ви. И когато настане момента на Възнесението, ще можете да си спомните всичко и да го направите на практика. Ще бъдете обучавани на прости, но действащи способи, каквито са всички главни практики, давани ви досега. Но умът ви е привикнал да усложнява всичко и като резултат, в света ви съществуват всевъзможни, дори безсмислени практики, на което често се удивяваме, как е възможно да се доверите. Всичко главно и важно в световете се базира на много прости принципи. Често така усложнявате картината, че след това са нужни години за изчистване на този интелектуален боклук. Затова ще ви повторя още веднъж – това, на което ще ви обучават маите, е толкова просто, че за много ваши интелектуалци „няма да успеят да го преглътнат”, заради простотата и очевидността на концепциите...

Няма коментари:

Публикуване на коментар