10.02.2011 г.

Послание от Озирис.. 2

Много души са дошли тук на Земята заради Възнесението, затова ви напомням, че ви е необходима само една малка крачка, която трябва да е направена синхронно с датите, за които вече ви казах. Вие ще влезете в това, което в Библията е писано като «царство божие на Земята», в Корана – «рая за правоверните», на изток – «неизяснимото». Тези названия нямат голямо значение, тъй като всъщност описват едно и също явление – осъществяване на всички Божествени Закони на Земята. Поздравявам ви, скъпи мои, защото ще достигнете до това, за което са мечтали утопистите ви – хората, предвидили такава възможност, тъй като притежават ясна и здрава връзка с висшите си АЗ и Самия Творец. Препоръчвам ви да препрочетете произведенията им – в тях понякога много точно е изобразено това, което ще видите с очите си. И вие ще дописвате романите им, но в личния си живот. Спомнете си, за какво мечтаехте в детството и се концентрирайте върху това – ето коя е главната ви «домашна работа». Мечтайте, скъпи мои, и скоро ще видите осъществени най-неземните си и прекрасни мечти.
Вече ви споменах за вселенската библиотека в бъдещия живот, а сега ще ви опиша, как ще живеете. В неголеми селища сред природата – познатите ви мегаполиси няма да имат място на новата Земя. Ще придобиете възможности за телепатия и телепортация, за директно виждане на енергиите и способността да ги управлявате с желанията си.
Чрез телепатията ще общувате не само със събратята си, но и с представители на други светове. Няма да ви е нужна нова глобална мрежа от типа на Интернет. Ще отпадне необходимостта от предаване на данни с помощта на носители – носител ще е човешкият мозък, който след Възнесението ще работи в нов режим. Този режим предполага отваряне на тази част, която е отговорна за свръхспособностите ви, които се проявяват по малко и сега, тъй като можете да приемате информация от други планове и оперирате с данни, които не са от вашата реалност. А това е само началото на този процес, който е огромен. Вие не знаете, кои сте, и какво владеете, но тази ситуация скоро ще се промени и не само ще владеете това, което ви е дадено от Твореца, но и ще знаете точно, кои сте наистина. Това знание ще ви донесе освобождение. В бъдеще няма да работите така, както сега, тъй като няма да има парична система и всеки от вас ще получава определени блага, необходими за живота му в съответствие с нивото енергия, което трябва да вложи в нещо. Това ниво ще е показателя и мерилото, по което можете да получавате всичко, от което се нуждаете. Затова сега ви призовавам да се научите да работите с радост и удоволствие, тъй като на новата Земя ще има система на обезпечаване на всеки живот. Колкото по-радостно подхождате към отговорностите си, толкова повече любов ще получавате в отговор и това ще е главно правило в новия ви живот.
Искам да променя представите ви относно това, как ще е устроено всичко, като ви кажа, че никой няма да остане незадействан в процеса на преустройството на новата Земя. Всеки ще има определена работа, в зависимост от това искате или не, но преустройството на новата Земя предполага колективно Творение и всеки трябва да внесе своята лепта. Сами ще решавате, как да вземете участие в зависимост от желанието и таланта си, но всички са длъжни да се проявят. Няма да ходите на работа, а на определени места, където ще можете да окажете помощ на нуждаещите се. Това изобщо няма да прилича на предишните ви рутинни дейности, тъй като не само ще виждате резултатите от дейността си, но и ще помагате на себе си, планетата и всичко живущо на нея. Това ще е колективна работа, носеща радост и удовлетворение. Ще разполагате с времето и главното ще е, колко добре се чувствате, когато изпълнявате тази или друга работа. Всичко, което не можете да изпълните с любов и радост, няма да има сила, поради което няма да е действено. Ново за вас ще е и това, че няма да се налага да работите, за да получавате препитание – храна, дрехи. Тези жизнени нужди ще се задоволяват по нов начин в определени, подобни на безплатни магазини, места където няма да заплащате с пари и наличие по сметки, а с количеството енергия, което сте загубили за т.нар. работа. За изгледа на Земята ви след Възнесението ще допринесе всеки от вас – вие ще я допълните с пейзажи от виденията си и красотата й ще зависи от работата ви.

Ще се спра на това, къде ще се намирате по отношение на старата Земя, тъй като известно време ще съществува паралелно с Новата. Това ще прилича на наложени едно върху друго изображения, които си съвпадат с основния контур, но са съвършенно различни в детайлите. Но това е само налагане и всичко, което е на него няма да се докосва в реалното ви измерение, а ще съществува паралелно. За вас това ще означава, че ще виждате и чувствате, какво става на старата Земя, но тъй като вибрациите ви са по-високи, няма да взимате участие в този стар живот и ще бъдете като невидими за тези, които остават на старата Земя. Техните драми и катаклизми няма да влияят непосредствено на новия ви Свят. След това разделението ще се подсили и скоро окончателно ще бъдете разделени от това, което се случва на старата Земя, докато не изчезне напълно и не остане само вашата – нова и чудесна Земя. Ще ви повторя още един път, че вие, които сте избрали да се възнесете заедно със Земята, трябва да престанете да участвате в драмите на другите хора. И това трябва да се случи възможно по-скоро, защото такова участие, ще ви кара да забравите, че вашият избор е в друго възприемане на реалността, в която сте в момента. И вече знаете, че всичко, което се случва с когото и да било, е неговият личен избор и той не е нито по-добър, нито по-лош от всеки друг – той просто е такъв. Искам също изцяло да се отстраните от събитията, които ще стават на старата ви Земя скоро – говоря за зачестяването на природни катаклизми и катастрофи, което е част от очистването на Земята от ниските вибрации.

Всичко, за което ви разказвам, ще се осъществява много бързо, независимо от условията, които е възможно да застанат пред вас. Имам предвид, че жизнените ви сценарии може да са абсолютно различни и да се отличават по съдържание, но тези моменти на преобразуване ще стават в задължителен ред с всеки от вас. В резултат, ще сверявате един с друг, какво се случва, за да намерите общия знаменател, обединяващ ви в едно съзнание, което ще се движи към Възнесението.
Напомням ви, че независимо от различията помежду ви, ще останете едно голямо съзнание, под кодовото название ЧОВЕК БОЖЕСТВЕН и това е главното ви и определящо качество. В това огромно вдъхновение ще намерите силата за построяване на живота на новата Земя.
Обичам ви много, както ви обичат представителите на Висшите Светли Сили и самият Творец и искам играта ви под название «строителство на Златния век» да започне възможно по-скоро. Затова всички ние искаме да ви кажем за пореден път, че надминахте очакванията и прогнозите ни и за вас са приготвени най-хубавите награди, с които ще бъдете надарени на Новата Земя. Искам да ви кажа също, че сте истински Майстори и Творци, които вече осъзнават могъществото и величието си. Че някога това ще се случи, ви е било известно от най-знаменитите ви пророци. Едгар Кейси ви е казвал, че на Земята ще дойде ера, отбелязана като Божествено присъствие и под ръководството на Твореца. В библията тази ера е под названието «пътуване към Новия Ерусалим».
Искам също да изменя представата ви за това, какво се разбира под страшния съд. Тази алегория носи в себе си съвършено друг смисъл, различен от този, който влагате. Това означава, че абсолютно всичко, което се намира на Земята, ще претърпи измененията, за които вече ви говорихме. Виждам, че ви е трудно да се съгласите с такава мисъл, че за всички тези промени ще са тревожни и значителни. Но искам да ви обясня, че доколкото сте част от много глобален и величествен план, няма как да видите цялата картина, а прихващате само малки фрагменти. Пак ще ви повторя – тези промени трябва да изчистят старите енергии от Земята. И пълно очистване ще даде това, че ще можете да живеете в нови, различни вибрации в напълно променена Земя. Това е чудесно. Нея няма нужда да я променяте, защото там ще има съвършен баланс на енергиите – само ще се радвате на този живот и ще го поддържате в това състояние, в което ви е даден за грижа и охрана от негативни набези и дисбалансирани проявления. Подготвяйте се от сега като смените приоритетите.

следва

Източник: http://www.yosif.net

1 коментар: